صفحه شخصی بهرام شکوهی مهر   
 
نام و نام خانوادگی: بهرام شکوهی مهر
استان: فارس
رشته: کارشناسی عمران - پایه نظام مهندسی: سه
شغل:  مسئول دفتر فنی _ QC _ نقشه بردار _
شماره نظام مهندسی:  17-3-1-4516
تاریخ عضویت:  1390/04/26
 روزنوشت ها    
 

 نقاشی سه بعدی در معابر شهری+گزارش تصویری بخش عمومی

7

نقاشی سه بعدی در معابر شهری+گزارش تصویری

"جولین بی ور" هنرمندبریتانیایی، کارِ خود را با نقاشی در خیابانها شروع کرد و در آمد حاصله از کارش را هزینه سفرهایش می کرد






: "جولین بی ور" هنرمند بریتانیایی، کارِ خود را با نقاشی در خیابانها شروع کرد و در آمد حاصله از کارش را هزینه سفرهایش می کرد، کارهای اولیه او بیشتر بر روی نقاشی از چهره های اشخاص سرشناس بود.

او سپس به نقاشی های سه بعدی بر کف پیاده روها روی آورد جولین خود می گوید: "روزی در پیاده رویی در لندن مشغول نقاشی بودم که تکه ای از خیابان را کنده بودند.

این صحنه به من ایده داد که آن را به صورت تصویری سه بعدی بر روی پیاده رو بازسازی کنم. نقاشی های سه بعدی او بر روی پیاده روهای سنگفرش شده به سرعت مشهور شد و بسیاری او را "پیکاسوی پیاده روها " نامیدند.




هر نقاشی باید از زاویه و نقطه دید مشخص و واحدی دیده شود و گرنه چیزی جز یک نقاشی ناموزون نخواهند بود پیدا کردن نقطه مورد نظر برای دوربین عکاسی اش
که بتواند تصویر نهایی را به صورت سه بعدی جلوه دهد، یکی از کارهای اصلی جولین برای خلق آثارش است بسیاری از نقاشی ها حدود سه روز طول می کشد تا
تکمیل شوند.

اما خطر بارش باران می تواند همه چیز را خراب کند و تمام تلاش او را از بین ببرد؛ به همین دلیل پیش بینی وضعیت آب و هوا برای کار او بسیار مهم است .

جولین درباره آثارش می گوید: "هنر من برای همه است. برای کسانی که به گالری های هنری نمی روند. هنر نباید محدود به گالری ها، کتابخانه ها و کتاب باشد و یا مخاطبان آن فقط مورخان و کارشناسان هنری باشند.

شیوه کار جولین بدین شکل است که او ابتدا تصویر دلخواهش را بر روی کاغذ می کشد و سپس نقطه های اصلی که ایجاد پرسپکتیو می کنند را بر روی پیاده روها علامتگذاری می کند، او سپس با استفاده از خطای چشم انسان و پرسپکتیو نقاشی های را با استفاده از گچ تکمیل می کند.

طول
بسیاری از نقاشی او برای آنکه برجستگی مورد نظرش را نشان دهد حتی گاهی به
30 متر می رسد نقاشی های خیابانی جولین بی ور تا کنون در بسیاری از کشورها
از جمله استرالیا، آمریکا، دانمارک، هلند و آلمان در معرض دید رهگذران قرار گرفته است برخی از کار های وی را در ادامه مشاهده می کنید.





























منبع: سایت خبری / تحلیلی معماری نیوز

سه شنبه 17 آبان 1390 ساعت 09:46  
 نظرات    
 
مهدی حمزه زاده آذر 20:31 سه شنبه 17 آبان 1390
1
 مهدی حمزه زاده آذر
جالب بود ممنون
حسن ابراهیمی 23:32 سه شنبه 17 آبان 1390
1
 حسن  ابراهیمی
خیلی زیبا هستند ، متشکرم
مسعود احمدنژاد 11:38 پنجشنبه 19 آبان 1390
0
 مسعود احمدنژاد
عجب ذوقی. خیلی با حال بود